Nieuws/Agenda
Every accomplishment starts with the decision to try

Nieuws/Agenda

Tijd voor jezelf dag, zondag 20-9-20

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk. Met kinderen, het huishouden, werk, sociale contacten en meer. Dan vergeet je soms om goed voor jezelf te zorgen, zodat je tot rust komt en weer helder hebt wat je zelf belangrijk vindt.

Merk je dat dit bij jou ook zo gaat? Geef je dan op voor de Tijd voor jezelf-dag op zondag 20 september bij zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren.

De dag wordt begeleid door Marjolein van Heuvelen van Paard & Wij en Anna Zeinstra van Epifanie Coaching. Zij zijn beide ervaren coaches die tijdens de coaching paarden kunnen inzetten.

Op deze dag zullen we oefeningen doen om terug naar jezelf te keren en zo te voelen waar je behoefte aan hebt. De paarden kunnen hierbij ondersteunend ingezet worden. Ook zullen we in de natuur zijn en momenten van stilte inbouwen. Wil je meedoen of heb je vragen, stuur dan een berichtje of mail naar info@paard-en-wij.nl

Belangrijke informatie

Datum: zondag 20 september 2020

Tijdstip: 10:00 tot 16:00

Locatie: zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren

Kosten: €95,00 incl. lunch

Opgeven: info@paard-en-wij.nl


Pony pret dag

Op Zondag 11 oktober organiseren we, inmiddels voor de 3e keer,  samen met Anna Zeinstra van Epifanie coaching een gezellige pony pret dag bij zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren. 

Wat gaan we doen?

We gaan allemaal leuke dingen doen die in het teken staan van het onderwerp paard. Denk hierbij aan knutselen met het thema paard, we gaan lekker knuffelen en pony borstelen, we gaan wat leren over paardengedrag, we gaan gezellig met de pony's wandelen door het natuurgebied met een lekkere picknick, we gaan een speurtocht doen met allemaal vragen over paarden.

Voor Wie?

Deze dag is voor alle kinderen die van pony's houden. Het is niet nodig dat ze ervaring hebben met pony's of met pony rijden. Er is tijdens de pony pret dag genoeg begeleiding aanwezig om de kinderen te ondersteunen. Dus houdt uw zoon of dochter van pony's geef hem of haar dan snel op!

Het is verstandig om uw kind stevige schoenen of laarzen aan te trekken en denk om kleding die tegen een stootje kan. Verder is het de bedoeling dat de kinderen zelf een lunchpakketje meenemen. Wij zorgen voor het drinken en de tussendoortjes. Graag bij de opgave de naam, leeftijd en adresgegevens van uw kind doorgeven. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

Belangrijke informatie

Datum: zondag 11 oktober 2020

Tijdstip: 10:00 tot 15:00

Locatie: zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren

Kosten: €35,00 incl. limonade en tussendoortjes

Opgeven: info@epifanie-coaching.nl

5-4-2020

Verhuizing

Vandaag hebben we de paarden verhuisd naar Paterswolde. Dit is een stuk dichterbij onze woning, wat erg fijn is! Onze activiteiten veranderen hier wel enigszins door, kijk gerust verder op onze site wat we aanbieden. 

Tevens kan je altijd vrijblijvend contact opnemen en informeren we je graag verder.

9-9-2019

Leuk geheim

Eind januari kregen we van mijn oud collega, Boaz de vraag of er bij ons op stal ook rijlessen werden gegeven. Dit hebben we geregeld en vanaf Maart heeft Boaz regelmatig lessen gehad op Cody. Zijn vriendin was bezig met een paard kopen en hij wilde haar op een hele originele manier ten huwelijk vragen, namelijk tijdens een buitenrit. Boaz vond het erg spannend om zijn rijlessen geheim te houden en was eerst ook bang dat dit niet zou lukken.

We vonden het super leuk om Boaz in de afgelopen maanden zo te zien groeien. (zie de foto's, dit was de eerste keer dat Boaz een halster op hing) En ook om te zien hoe serieus hij met de paarden en het paardrijden aan de slag ging.

Het is gelukt om zijn vriendin niet te laten merken dat hij al die tijd rijlessen heeft gehad. Maandag 2-9 was het dan zover, Boaz heeft zijn Jacobien, tijdens een mooie buitenrit ten huwelijk gevraagd, en ze zei ja!

Wij wensen Boaz en Jacobien heel veel geluk samen, en willen ze graag uitnodigen om eens samen bij ons te komen rijden.


2-9-2019

Afgelopen weekeind zijn we op een flinke buitenrit geweest, met 2 ervaren en rustige paarden. Goed voor de paarden om conditie op te bouwen en te wennen aan alles wat je buiten tegen kan komen. Zo leren ze steeds een beetje meer.

Cody was zo moe, dat ze niet eens meer op de honden reageerde. Al met al een fijne rit.


23-7-2019

Afgelopen weekeind hebben we 'wie is de mol' georganiseerd op de pensionstal. 

Het was erg gezellig en een groot succes en iedereen deed ook erg enthousiast mee! Het was bijna een dag-vullend programma. 

Vanaf nu bieden wij dit ook aan voor groepen. Neem vrijblijvend contact op, voor meer informatie. 

2-4-2019

Afgelopen weekeind zijn Diana en haar dochter Emma langs geweest. Diana had de like & win actie gewonnen en het leek haar heel leuk om samen met haar dochter te rijden. 

Dit is zeker gelukt! Iris had niet zo veel zin in de bak, maar eenmaal buiten was ze erg enthousiast, wat geen probleem was voor Emma. Ook Cody stapte lekker door. Diana en Emma hebben genoten van de paarden en het zonnetje, en ik van hun gezellige aanwezigheid. 


2-1-2019

Zoals ik eerder al aangaf, kreeg ik allemaal leuke dingen. Een van die dingen is dat Gea de Boer, van 'Gea de Boer fotografie' bij ons is geweest om een aantal foto's te maken. Ze heeft onder andere foto's gemaakt van de paarden en de bezigheden.

Deze foto's mogen we ook gebruiken voor de site. 


21-12-2018

En de winnares is: Diana! inmiddels is er contact over de gewonnen sessie.

11-12-2018

Op Facebook (@paardenwij) hebben we een leuke win-actie lopen:

Ik krijg allemaal leuke dingen, waar ik blij van word! Krijgen is leuk, maar geven ook. En dat in deze tijd van het jaar.

Daarom heb ik besloten ook iets weg te geven, namelijk een sessie equitherapie! Het lijkt mij leuk dat de winnaar ook iets verder geeft (pay it forward).

Wil je mee doen en kans maken?

Ga naar onze facebook -pagina voor meer informatie, of stuur een mail, met daarin wat jij aan wie zou geven, mocht je de sessie winnen.

Vrijdag 21-12 maken we de winnaar bekend.Juli 2018

Inmiddels heb ik voldoende aanmeldingen voor mijn examen. Ik wil iedereen bedanken voor de getoonde interesse.


Mei 2018

Voor de opleiding aan het Chiron Center, om equi therapeut te worden, ben ik op zoek naar cliënten. Ik mag 2 cliënten een 3-tal sessies aanbieden. Voor deze 2 cliënten zal dit traject kosteloos zijn. Voorwaarde is wel dat ik filmopnames mag maken en deze tijdens het examen van mijn opleiding mag laten zien.

Om te voorkomen dat persoonlijke kennis in de weg zal staan, gaat mijn voorkeur uit naar mensen die wat verder van mij af staan. 

Heb je interesse in een 3tal sessies? Stuur een mail naar: Marjolein@paard-en-wij.nl en vermeld hierin je achtergrond en wat je vraag is of waar je aan zou willen werken tijdens deze sessies. 

Mocht je niet uitgekozen worden voor deze sessie, zullen er 3 mensen in aanmerking komen voor 50 % korting op de volgende 3 sessies.