Ervaringen

It's a beautiful thing to meet someone who makes you forget your troubles

Hoi Marjolein, bij deze mijn ervaring:

Middels paardencoaching wilde ik onder andere leren meer in mijn kracht te staan tijdens nieuwe sitauties en meer kunnen inchecken bij mijzelf. Marjolein heeft mij hier, samen met haar 2 mooie paarden op een prettige en laagdrempelige manier in ondersteund.

ik heb meer zicht gekregen op hoe een eenvoudige oefening mij snel druk kan geven, waardoor ik kan dichtklappen. Ik heb meegenomen dit te herkennen, in contact met mijzelf te blijven en steviger te staan. Het was mooi en verhelderend te zien hoe de paarden dit kunnen spiegelen en Marjolein deze vertaalslag kan maken, 

Tijdens de oefeningen is Marjolein sterk in haar observaties en weet ze dit op een fijne manier terug te geven. Marjolein is steunend en staat naast je. Ik kijk terug op mooie en waardevolle sessies. Voor mij een hele nieuwe ervaring, maar het heeft me gebracht wat ik zocht.

Nogmaals dank voor je coaching.

S. Oktober '22

Ik heb geprobeerd mijn ervaring kort in woorden te zetten (maar woorden schieten altijd te kort)

Marjolein, Iris en Cody hebben mij erg geholpen in mijn proces. Marjolein en de paarden voelen scherp aan wat er speelt, spiegelen dit en zijn tegelijkertijd tot steun. Dit heeft er voor gezorgd dat ik stappen heb kunnen zetten die ik eerder niet kon zetten, zoals mijn lichaam, grenzen en verbinding durven voelen. Marjolein begeleidt op een warme, empatische en respectvolle manier, vanuit verbinding.

J.C. 

November 2021

Afgelopen jaar heb ik een coachingstraject gevold bij Marjolein en haar paarden. Ik verwachte niet veel van het paard tijdens de coaching, aangezien ik een nuchter persoon ben.

Tijdens het eerste gesprek, met een van de paarden erbij, werd mij al snel duidelijk hoeveel invloed het paard heeft.

De coaching met Marjolein en haar paarden heeft mij veel opgeleverd. Marjolein is de juiste persoon voor dit vak. Ze kent haar paarden als geen ander, kan enorm goed luisteren en is altijd eerlijk. Iemand waarmee je echt een band op bouwt.

Het is enorm fijn om gecoacht te worden tussen de paarden, de weide en de natuur. Marjolein kent de omgeving goed en is heel creatief met de indeling van de gesprekken. 

Ik ben heel blij dat ik dit bij en met Marjolein (en haar paarden) heb mogen doen.

S. 

November 2019 

Therapie met Marjolein en Cody, Paard-en-wij.

De afgelopen 3 dinsdagen ben ik als proefcliënt in therapie geweest bij Marjolein en haar tinkers Cody en Iris. 

Het idee achter de therapie is dat de paarden je gedrag spiegelen dus je krijgt direct een ongecensureerde reactie op je gedrag/gedachten. Het is bijzonder om te ervaren hoe de paarden elk zuchtje spanning waarnemen en terugkoppelen.

Ik was namelijk eerlijk gezegd een beetje nerveus voor de achterkant omdat ik vroeger ben getrapt door een Shetlander toen ik er achter langsliep. In eerste instantie was ik dus voornamelijk bezig om de achterkant van beide tinkers te ontwijken. 

Ik mocht kiezen met wie ik de oefening wilde doen en Cody leek het meest geschikt voor mijn oefeningen. Ze toonde ook het meest belangstelling voor mij. Door de oefeningen die Marjolein voor mij, eeh ons, had bedacht is de angst om getrapt te worden behoorlijk afgenomen. 

Op het laatst durfde ik zelfs de achterkant van Cody te borstelen! Een overwinning op mezelf en dat voelt goed. Ik had natuurlijk meerdere dingen waar ik aan wil werken en dit is één van de hindernissen die we met glans hebben genomen.

Ik vond de begeleiding door Marjolein heel professioneel en tegelijk heel ontspannen. De intake was zorgvuldig en ze heeft uitgebreid de tijd genomen om mijn doelen helder te krijgen en te formuleren. Ze geeft veel ruimte voor reflectie zonder daarin sturend te willen zijn. Ik vond de therapie heel verhelderend en ik zou het iedereen willen aanraden. 

Marjolein en Cody hartelijk dank en veel succes!
groet,

Mariëlle S.

September 2018

2018-2024 Paard & Wij, +31(0)6 27372659. KvK 70754233 SKJ 100023438
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.